Поїхали Львів! - Візи

Візи

 

 

Необхідні документи для поїздки в Чорногорію літаком

(в'їзд в країну для громадян України, Росії безвізовий)
- закордонний паспорт . Продовжені паспорти приймайються


Необхідні документи для поїздки в Чорногорію автобусом (оформляється транзитна угорська віза. Консульський збір 35 євро+ 20 грн., діти та студенти віком до 21 р., пенсіонери конс. збір не оплачують). 

-  
анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути чистий розворот;продовжені паспорти НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см ( на вписаних дітей також ), на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. Якщо заробітна плата менше 2 тис. грн./1міс - , необхідно подати   нотаріальну заяву  про спонсорство когось з близьких родичів, друзів чи знайомих+ копію укр. паспорта особи, що спонсосорує+ довідку  з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копію трудової книжки, завірена печаткою фірми.

- копія трудової книжки , завірена печаткою підприємства

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- для студентів: довідка з місця навчання, копія студентського квитка + нотаріальна заява  про спонсорство когось з близьких родичів, друзів чи знайомих+ копію укр. паспорта особи, що спонсорує+ довідку  з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копію трудової книжки, завірена печаткою фірми.


- для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс. нотаріальну заяву  про спонсорство когось з близьких родичів, друзів чи знайомих+ копію укр. паспорта особи, що спонсосорує+ довідку  з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера + копію трудової книжки, завірена печаткою фірми.


- для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП, копія останнього квартального звіту або довідка з банку про наявність та залишок коштів на рахунку

- для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання, довідка з місця роботи когось з батьків + нотаріальна заява про спонсорство. Якщо дитина подорожує лише з одним з батьків – нотаріально завірена копія  дозволу на виїзд дитини за кордон. Оригінал дозволу передавати не потрібно, він мусить бути в туристів на руках в день виїзду в тур!

Останній термін прийому документів – за 16-20 днів до виїзду.


Необхідні документи для поїздки в Чорногорію автомобілем (оформляється індивідуальна транзитна румунська віза. 
Консульський збір 55 USD, діти та студенти віком до 21 р. та пенсіонери конс. збір не оплачують). 

-  
анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути 2 чисті сторінки!);продовжені паспорти НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см ( на вписаних дітей також  ), обов’язково на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. 

- довідка з банку про наявність рахунку із вказанням залишку коштів на ньому. Довідка з банку є обов'язковою.

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- для студентів: довідка з місця навчання, копія студентського квитка.

- для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс. 

- для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП., оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції), довідка з банку про рух коштів

- для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання 

- документи на автомобіль: копія Зеленої карти, копія тех. паспорта автомобіля, копія прав водія

Останній термін прийому документів – за 16-20 днів до виїзду.


Також для поїздки автомобілем в Чорногорію можна оформити транзитну угорську візу. 
Мінімальна кількість осіб на подачу 5 осіб. Перелік документів див. вище ( такий самий, як на автобусні тури)