Поїхали Львів! - Візи

Візи

 

Документи, необхідні для подачі в консульство на оформлення хорватської візи

http://www.meest-tour.com.ua/clear.gif
 

1.    ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ
Строк дії паспорта повинен бути не менше як 6 місяців з дня повернення з Хорватії.
Наявність 2 вільних сторінок обов'язкова. 

2.    1 ФОТО. Розмір 3,5 х 4,5, 80% обличчя. 
ВАЖЛИВО!!! Фотографії дітей, котрим виповнилось 5 років, повинні бути вклеєні в закордонні паспорти батьків або діти повинні мати власний проїзний документ. 

3.    
АНКЕТА ТУРИСТА

Для пенсіонерів
- копія пенсійного посвідчення

Для дітей та студентів
- копія свідоцтва про народження
- якщо дитина їде з одним з батьків, потрібна нотаріально завірена копія дозволу на виїзд з вказанням дат та країни Хорватія+ копії українських паспортів батьків.
Дозвіл повинен бути перекладений на англійську або хорватську мови та нотаріально завірений.
Дозвіл потрібен для дітей до 18 років.

Просимо не передавати нам оригінал дозволу, а лише нотаріально завірену копію! Оригінал знадобиться туристам для перетину кордону. 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР:

Вартість візи: 

Авіатур

Власний доїзд

Дорослі

40 Є

45 Є

Діти до 18 р.

 -

10 Є

Студенти та пенсіонери

 -

10 Є

ПІДТВЕРДЖЕННЯ ДОЇЗДУ: авіаквиток, права, техпаспорт, зелена карта.

 

Документи, необхідні для подачі в консульство на оформлення транзитної угорської візи

http://www.meest-tour.com.ua/clear.gif
 

1.    ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ
Строк дії паспорта повинен бути не менше як 6 місяців з дня повернення з Хорватії.
Наявність 2 вільних сторінок обов'язкова. 

2.    2 ФОТО. Розмір 3,5 х 4,5, 80% обличчя. 
ВАЖЛИВО!!! 
Фотографії дітей, котрим виповнилось 5 років, повинні бути вклеєні в закордонні паспорти батьків або діти повинні мати власний проїзний документ. 

3.    
АНКЕТА ТУРИСТА

4.    КОПІЯ УКРАЇНСЬКОГО ПАСПОРТА+ІДЕНТИФІКАЦІЙНИЙ КОД (всіх заповнених сторінок).

5.    ДОКУМЕНТИ, ЯКІ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТУРИСТА.
Для працюючих

довідка з місця роботи на бланку підприємства (зі всіма реквізитами) з вказанням посади та окладу, розписаного за останні 6 місяців, підписом директора та бухгалтера та завірена печаткою.
- при заробітній платі менше як 3500грн. за 1 місяць надається довідка з банку про наявність поточного рахунку. Сума на рахунку повинна покривати 50Є на 1 добу на 1 особу.
- копія трудової книжки, завірена печаткою підприємства.
Для приватних підприємців
- копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена нотаріально
- копія свідоцтва про сплату єдиного податку
довідка з податкової про дохід за останні 2 квартали (декларації і звіти не приймаються).
- довідка з банку про наявність та стан поточного рахунку.
Для пенсіонерів
- копія пенсійного посвідчення
довідка з пенсійного фонду про нарахування та розмір пенсії за останні 6 місяців.
- при пенсії менше як 3500грн. за 1 місяць надається довідка з банку про наявність поточного рахунку. Сума на рахунку повинна покривати 50Є на 1 добу на 1 особу.
Для дітей та студентів
- для школярів та студентів — 
довідка з місця навчання.
- копія свідоцтва про народження
- якщо дитина їде з одним з батьків потрібне нотаріально завірений дозвіл на виїзд з вказанням дат + копії українських паспортів батьків.
- навіть якщо дитина їде з обома батьками потрібне перехресне доручення від кожного з них, про те що батько дозволяє їхати з мамою, а мама дозволяє їхати дитині з батьком.
Дозвіл потрібен для дітей до 18років.
- нотаріально завірене 
фінансування на поїздку від батьків та документи, які підтверджують їх матеріальне становище (довідка з роботи та банку).

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР
•    Вартість візи на дорослого — 45Є
•    діти, студенти та пенсіонери - 10Є

ПІДТВЕРДЖЕННЯ ДОЇЗДУ: авіаквиток, права, техпаспорт, зелена карта.