Поїхали Львів! - Візи

Візи

Греція – Греція є однією з країн Шенгенської угоди, отже, для відвідування Греції потрібно попереднє оформлення дозволу на в'їзд у країну, що дозволяє перебувати на території країн Шенгенської угоди не більше 90 днів протягом півроку в терміни, вказані у візі.  

ВІЗА В ГРЕЦІЮ 

Віза у Грецію є обов'язковим документом, без якого в'їзд на територію країни заборонено.

Ми прагнемо зробити відпочинок у Греції максимально комфортним, пропонуючи послуги з оформлення документів на в'їзд і перебування в країні. Ми бажаємо, щоб грецьку візу - вашу перепустку у цю дивну середземноморську країну - ви отримували легко і максимально оперативно. Щоб оформлення необхідних документів пройшло без жодної затримки, зверніть увагу на наступну інформацію:

  • Всі документи на візу приймаються завчасно
  • У разі відмови у візі консульський збір не повертається
  • Термін оформлення грецької шенгенської візи - від 6 робочих днів
  • На розгляд не приймаються продовжені закордонні паспорти
  • Оформлення грецьких шенгенських віз для громадян України здійснюється у консульствах Києва, Маріуполя та Одеси. Перед бронюванням обов'язково уточнюйте прописку та офіційне місце роботи туриста
  • У паспорті туриста повинно бути не менше 2-х чистих сторінок у розділі візи
  • На момент подачі документів в консульство обов'язково повинна бути зроблена повна оплата по туру
  • Вимоги консульств по списку документів для оформлення візи, по вартості і по часу оформлення візи відрізняються

 

ОФОРМЛЕННЯ БАГАТОРАЗОВОЇ ВІЗИ. 

При оформленні багаторазової грецької шенгенської візи зверніть увагу на наступну інформацію:

  • Грецькі багаторазові шенгенські візи при бронюванні туру оформляються тільки громадянам України за умови наявності раніше оформленої грецької шенгенської візи
  • При наявності грецької візи у старому закордонному паспорті, необхідно додати копії першої сторінки та сторінок з візами
  • Період дії грецької шенгенської багаторазової візи, а також кількість днів перебування на території Греції встановлюється Консульством Греції
  • Консульство Греції залишає за собою право видачі багаторазової візи
  • Термін оформлення грецької шенгенської візи - від 6 робочих днів
  • Вартість багаторазової візи однакова з вартістю разової візи
  • На розгляд не приймаються продовжені закордонні паспорти
  • На оформлення багаторазової візи не приймаються громадяни іноземних держав

 

ВАРТІСТЬ ВІЗИ

  • 60 Євро - для громадян України, Росії, Молдови та Грузії (Візові центри м. Київ, м. Львів, м. Харків, м. Одеса).
  • 85 Євро - для громадян інших країн, які мають дозвіл на проживання в Україні. (Візові центри м. Київ,м. Львів, м. Харків, м. Одеса).
  • Для дітей від 6 до 18 років зі своїм проїзним документом і пенсіонерів - 20 Євро. (Візові центри м. Київ, м. Львів, м. Харків, м. Одеса).
  • Для дітей від 6 до 18 років вписаних у паспорт батьків - 20 Євро. (Візові центри м. Київ, м. Львів, м.Харків, м. Одеса).
  • 40 євро - для громадян України, Росії (Консульство Маріуполя)
  • 60 євро - для громадян інших країн, які мають посвідку на проживання в Україні(Консульство Маріуполя)
  • для дітей до 18 років та пенсіонерів - 0 євро (Консульство Маріуполя)
  • для дітей від 0 до 6 років вписаних у паспорт батьків чи зі своїм проїздним документом - віза безкоштовно. (Візові центри м. Київ, м. Львів, м. Харків, м. Одеса)

Термін оформлення грецької шенгенської візи становить мінімум 3 дні. Дні подач в консульство - понеділок, вівторок і четвер. 

Список документів 

1. Копія внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок)
2. Оригінал закордонного паспорта (ОЗП), або дитячий проїзний документ. 
3. Копія закордонний паспорт чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо не оформлявся, тоді копія заповнених сторінок паспорт громадянина України). 
4. 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі!. 
5. Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). 
6. Копія трудової книжки (всі заповнені сторінки, завірені оригінальною печаткою підприємства, яке видало довідку з місця роботи). 
7. Копія свідоцтво про шлюб (про розлучення, про смерть). 
8. Для школярів або студентів - довідка з навчального закладу, копія студентського квитка 
9. Нотаріальне дозвіл другого батька (який не їде) на виїзд дитини (нотаріально завірена копія) 
10. Копія свідоцтва про народження дитини. Оригінал і копія закордонного паспорта другого з батьків (у разі якщо дитина їде з одним батьком) + копія шенгенських віз. 
11. Попередні закордонного паспорта, якщо є два паспорти - подаються обидва. 
12. Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 100 євро на добу перебування на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або тревел-чеки (копії квитанції і самих чеків, розрахунок аналогічний ); додатково: копії документів про володіння автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін
13.  
Анкета для відкриття візи Шенген; анкета туриста

Для пенсіонерів (додатково до загального списку) 
1. Копія пенсійного посвідчення; 
2. Довідка з відділу соціальних справ про рівень пенсії пенсіонера; 

Додатково пенсіонерам або непрацюючим туристам (якщо немає особистого рахунку з банку або тревел чеків): 
1. Оригінал довідки з місця роботи спонсора поїздки з печаткою і т.д. в якій буде написана фраза, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час його подорожі до Греції; 
2. Письмова довідка за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час її подорожі до Греції (якщо немає цієї фрази в довідці з роботи); 
3. Довідка з банку спонсора з розрахунку 100 євро на добу на період перебування; 

Для приватних підприємців:
копія свідоцтва про реєстрацію, завірена нотаріально та копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців; копія патенту, нотаріально завірена. 

Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку): особисте подання документів, копія техпаспорта на автомобіль, копія водійських прав, копія страховки на автомобіль. 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПО ОФОРМЛЕННЮ ГРЕЦЬКОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ: